30

Marec

Novi TAROK.net 2013

29.mar.2013

Nova verzija taroka Tarok.net 2013 prinaša naslednje novosti:
 

  • simulacije iger: Istopite iz povprečja! Večina igralcev taroka naj še toliko in toliko igra tarok, nikoli ne preide na višji nivo kvalitete igranja. Novi Tarok.net omogoča preigravanje iger na različne načine, tako da igralec lahko ugotovi, kako igrati tarok za dosego najvišjih točk. Kot pripomoček je dodan poseben program Načrtovalec tarok iger, s katerim lahko igralec sam nastavlja poljubne kombinacije ter jih nato preigrava s programom Tarok.net. Simulacije bodo zanimivo orodje tudi za tiste, ki bodo izvajali tečaje taroka.
  • tarok v tri: Končno za vse ljubitelje taroka v tri. Ta igra bo razveselila predvsem igralce Tarok zveze, saj bodo uporabljena pravila, ki bodo precej podobna pravilom Tarok zveze. Ta novost bo sicer uvedena z rahlim zanimikom - predvidoma začetek leta 2013.
  • navzkrižno igranje v štiri: Gre za novost, ki sicer ni toliko uveljavljena, je pa značilna predvsem pri nekaterih drugih igrah s kartami. Navzkrižno igranje je primerno za resnejše igranje taroka v štiri, npr. na tekmovanjih.
  • številne drobne izboljšave: večja stabinost programa, manj izpadov iz igre, možnost izbire sedeža mize, možnost rezervacije sedežev, nova lokalna top lista, ...
  • Ni komentarjev