Potek lige 2005/2006Zaradi velikega zanimanja je komisija potrdila širitev lig na 32 igralcev.

Lige:

a) profesionalna liga - v3+1
P1 - prva profesionalna liga
P2 - druga profesionalna liga
P3 - tretja profesionalna liga
PK - kvalifikacijska skupina za profesionalno ligo

b) ljubiteljska liga - v4
L1 - prva ljubiteljska liga
L2 - druga ljubiteljska liga
L3 - tretja ljubiteljska liga
LK - kvalifikacijska skupina za ljubiteljsko ligo

Tekmovanje bo potekalo s programom Tarok.net 2005. Testno verzijo si lahko ogledate tukaj: Tarok.net 2005, testna verzija. Ker novi program zahteva novo registracijo, vas prosimo, da pri registraciji navedete točne podatke: vzdevek, ime in priimek ter kraj bivanja in e-mail naslov, ki ga boste redno pregledovali. Svoje uporabniško ime (vzdevek) si lahko rezervirate že sedaj na strani: Registracija uporabnika. Ker je registracija 'vzdevka' možna šele od 3.sep.2005 naprej, morate vsi, ki ste se že prijavili, naknadno sporočiti še vzdevek. To storite s ponovno prijavo na strani Prijava na tekmovanje.

Najprej bo potekalo predtekmovanje in sicer samo za nove tekmovalce. Komisija zbira prijave za tekmovanje v tarok ligi do vključno 20.sep.2005. Do 27.sep.2005 pa bo objavila razpored predtekmovanja na straneh za tekmovanje. Kasnejša prijava bo še vedno možna, s tem, da bo tak tekmovalec vključen na rep kvalifikacijske skupine.

Igralci, ki so tekmovali v lanski sezoni morajo najprej registrirati svoj 'vzdevek' (kot je opisano zgoraj) in ga nato sporočiti preko obrazca za prijavo na tekmovanje komisiji. Svojo udeležbo na tekmovanju morajo potrditi najkasneje do 30.sep.2005.

Redni del ligaškega tekmovanja se bo pričel predvidoma novembra 2005 in bo potekal do konca aprila 2006 (predvidoma 12+1 kol). Tekmovanje bo potekalo po točkovnem sistemu: prvi dve koli se izžrebata, ostali razporedi pa na osnovi zbranih točk.

Tekmovanje bo potekalo po novi verziji pravil taroka, ki so bila objavljena 1.sep.2005. Oglejte si jih na strani Pravila taroka.Objavljeno: 3.sep.2005
Dopolnjeno: 13.sep.2005

--------------------------------------------------------------------------------
   Prva stran  --   Tekmovanje  --   Pomoč
© 1996 - 2006 Taroknet

http://www.tarok.net