Vrnitev na začetek foruma

Sklicateljstvo
napisal JOZE November 11, 2012, 12:48 am
POZDRAVLJENI!

Imam velike probleme s sklicateljstvom. Na navedem rač.opremo:
-Windows 7 Ultimate.
-pozarni zid Windows,
-antivirus Panda - pozarni zid ni aktiviran,
-SIOL-ov modem Iskra-PROSPERO,
-brezzicni usmerjevalnik /made in China/- vtaknjen v modem.

Pri nastavitvah sklicateljstva sem se takoj spotaknil in obtical. Pozarni zid Windows sem izklopil, brezzicni usmernik sem izvlekel iz modema. Ko odprem tarok za sklicateljstvo in kliknem na povezavo , ta pocrni.Ker nevem, kaj bi se omejevalo povezavo, bi prosil za vaso pomoc.

To vsebino sem namenil komisiji za tehnično pomoč, vendar to ni šlo s pripombo, da so v vprašanju nedovoljeni znaki.

lEP POZDRAV: JOE42


napisal DaniloS December 8, 2012, 7:23 pm
Tudi sam že dalj časa neuspešno iščem rešitve za sklicateljstvo po zamenjavi modema in dodatku "antence". Kupil sem nov računalnik, zvrstilo se je kar nekaj strokovnjakov (tudi Slavko 2x) in par pregledov SIOLA, a vse zaman.V ligi se opravičujem sotekmovalcem in jih nehote spravljam v slabo voljo. Kot vidim iz rezultatov in pogovorov, ima enake probleme še kar nekaj ostalih igralcev. Niti ne vem več, kaj naj še storim in nimam več veselja do igranja.
Lep pozdrav
DaniloS
napisal joze18 December 11, 2012, 7:50 am
Jaz sem imel podobne tezave pa sva s slavkom resila. Potem enkrat pa spet ni slo sklicateljstvo. Probal sem tudi s programom za preverjanje sklicateljstva in tam sem bil vedno crn zato sploh nisem probal sklicevat v prihateljskih in tekmovalnih igrah. potem sem pa enkrat probal in je slo normalno kljub temu, da sem bil v ppreizkusnem programu se vedno crn. Probaj se nastavljat po mojem RUTER saj sem imel jaz podobne tezave vedno izkljucno zaradi nastavitev RUTERJA in ne pozarnega zida. Ce imas se pozarni zid poleg antivirusa ga izkljuci. Ne obupaj
napisal borbeta December 15, 2012, 8:28 am
Ob menjavi modema, ki je vezan preko ruterja pri Siolu, tudi meni ni mogel nihče nastaviti sklicateljstva. Pomagal mi je Slavko in sedaj zaenkrat gre. Bojim pa si prenesti nov program ker bo spet vse zablokirano...




napisal MAREK December 18, 2012, 5:11 pm
Naj povem še mojo varianto! Ker nikakor nisem mogel biti sklicatelj,sem prosil Slavkota za pomoč in je "vdrl" v moj računalnik in zadevo uštimal. Problem je bil v ruterju. Vendar je zadeva žal štimala le dve koli. Že v tretjem kolu tekme nisem mogel več sklicati. Sledile so seveda minus točke. Sedaj res ne vem več, kaj narediti! Pa od Slavkovega posega nimam pri računalniku popolnoma nič novega.
Lp
MAREK
Izpolni prazna polja in napiši repliko:
Ime:
Odgovor:
Verifikacijska koda: