Vrnitev na začetek foruma

VEČNI PROBLEM S SKLICATELJSTVOM
napisal Joze18 January 31, 2012, 2:53 pm
Mi lahko kdo pojasni zakaj sem vedno rdeč, ko sklicujem tekmovalne igre, prijateljske pa sem skliceval normalno, vsaj mislim, da saj, če sem bil kdaj rdeč se pač tisti pri meni ni prijavil.
Domnevam tudi, da so mogolče nekateri neučakani in takoj napišejo "rdeč si" saj tudi, ko se jez prijavljam drugemu moram nekaj časa čakati, da ugasne rdeča, se prižge rumena in ko sem notri zelena.
To pišem, ker sem bio že 2 x ali 3x ob pol točke zaradi nesklicateljstva, v naslednjem koli 12.2.2012 pa sem spet sklicatelj.

Ali je imel do podobne probleme ??
Jaz jih imam že cca 5 let od tega je lansko leto izjema.

napisal MAREK February 11, 2012, 8:48 pm
Jože18!
To kar navajaš je enostavno nemogoče! Sklicatelj si lahko, ali pa ne, ne glede na to, ali gre za prijateljsko ali tekmovalno igro. To pišem iz lastnih izkušenj!!!
Poznam pa rešitev tega problema. Po e-mailu se poveži oz. dogovori s Slavkom in zagotovo bosta našla rešitev težave. Jaz sem tako storil, ker sam drugače nisem znal, in odtlej nimam več nobenih težav s sklicateljstvom.
Naj ta odgovor izrabim tudi za zahvalo Slavkotu, obenem pa za sugestijo vsem ostalim, ki imajo težave s sklicateljstvom, npr. zaradi požarnega zidu ipd.
Slavko, hvala !!!
napisal joze18 February 14, 2012, 10:01 am
Hvala za napisano. Zdej sem itak dobil že 1,5 minus točk več pa jih po pravilniku ne morem. Sej bo kmal konec lige. Za drugo leto bom pa upam zrihtov.
Marek še 1 x pa zagotavljam, da prijateljske sklicujem brez problema, tekmovalne pa še nobene in to je 1000 %. Ne nakladam niti se ne opravičujem tako je dejstvo. Al pa ostali sotekmovalci blefirajo, da sem rdeč ker vejo, da imam s sklicateljstvom probleme, vendar v to močno dvomim saj smo navadno fer drug do drugega.

Izpolni prazna polja in napiši repliko:
Ime:
Odgovor:
Verifikacijska koda: