Vrnitev na začetek foruma

Vrhnika,Opekarska 35
napisal Gorazd June 3, 2011, 6:34 am
Soigralci pravijo, da ni "zdravo" preveč blebetati po forumu,pa vendar...Pri WEB ti napiše, da je bila "tekma prekinjena", seveda takrat,ko imaš velik plus in čakaš na 90 točk.Naslednjo tekmo si kaznovan z 1 točko (!) Torej ti računalnik napiše, da je bila tekma prekinjena, kar pomeni, da je zveza vzpostavljena. Verjamem, da so tudi igralci, ki zaradi slabega rezultata prekinejo igro. Ampak kako, če bi igro prekinil jaz, ne bi mogel igrati tisti dan Web naprej. Torej nisem nič kriv! Zakaj potem kazen? Zakaj prekine samo na Web-u? Imam optični kabel, Siol 20/20 in se mi prekinitev drugače NIKOLI ne zgodi!!! Je mogoče kaj narobe pri vas?
napisal sand June 5, 2011, 1:48 pm
Tudi meni se je zgodilo, da je program prekinil igro ravno takrat, ko bi pisal visoko število točk. Zato ne vidim smisla, da bi igral web verzijo pa tudi zvezdice mi ne pomenijo nič. Drugače pa zelo rad igram tarok, ko imam čas.
napisal borbeta June 8, 2011, 9:10 am
Tudi meni se je to zgodilo in se je prekinila internetna povezava, ko bi bilo treba prikazati točke, potem pa napiše, da je tekma prekinjena. Po moje program ne more registrirati tako dobre igre, haha
napisal borbeta June 8, 2011, 12:02 pm
Napiše internetna povezava prekinjena in takoj
zatem, da je tekma prekinjena. Mogoče pa zaradi previsokega števila točk "udari" strela,haha...
napisal BingaBonga June 12, 2011, 6:13 pm
Da, to se dogaja, toda samo PONOCI. Lepo je napisal Slavko, da se ponoci ne igra, ker pac kaj ureja. Mi pa kljub opozorilom igramo in potem se jajcamo!
Izpolni prazna polja in napiši repliko:
Ime:
Odgovor:
Verifikacijska koda: