napisal Branko | February 10, 2024, 10:47 pm |
Zdravo Slavko, Pred več kot enim letom si nekaj govoril o mobilni aplikaciji. Ali bo kmalu? Mislim, da je treba iti s časom naprej, ker vse manj ljudi uporablja računalnike. |
|
napisal Slavko | February 11, 2024, 2:18 am |
Tablice izumirajo, ne računalniki. Sicer pa si lahko kupite Microsoft Surface in igrate tudi na tablici. | |
napisal Branko | February 11, 2024, 9:53 pm |
Slavko, nisem mislil tablic. To maš prav, nihče ne uporablja. Ampak kaj pa telefoni, Adroid in iFone? |
|
napisal Slavko | February 12, 2024, 8:28 pm |
Iščem sponzorja, ki bo plačal projekt. Lahko pa začasno naredim 'blitz tarok': kdor potegne večjo karto, dobi. (Pa še povečevalo ne bo potrebno.) |
|
napisal Branko | March 10, 2024, 7:19 pm |
Ampak Slavko, Kakšnega sponzorja. Ali niste vi že upokojeni in imate časa na pretek. Lahko se naučite Android programiranja in imate aplikacijo za telefone narejeno v roku enega leta. Pa še dobro je na jesen življenja malo razgibati možgancke. |
|
napisal Slavko | March 11, 2024, 4:44 am |
Branko, seveda to ni znanstvena fantastika. Vendar - ravno zaradi takšnih, ki nimajo nobenega spoštovanja, ki samo kritizirajo, plačali ne bi niti evra, kaj šele da bi rekli hvala. To mi jemlje voljo. Dokler vi čakate, mi veselo igramo. |
|
napisal marko1981 | July 1, 2024, 5:06 pm |
Tablice izumirajo? šaljivec Slavko. Nekaj je bilo obljubljeno, torej obljube izumirajo? žalostno. Kdo kritizira? To je forum in vprašanja so legitimna. Vsak bo plačal, če je dodatna ponudba. |
|
napisal Slavko | July 1, 2024, 5:40 pm |
Tablice niso dosegle pričakovanj (razen za otroke). V gostilnah vse več uporabljajo mobitele, za drugo resno delo pa je potrebna še tipkovnica. Tarok.net lahko že 10 let igrate na tablici z Windows OS. Seveda pa lahko naročite programe po naročilu pri meni ali pri kom drugem. |