| napisal ana | April 17, 2017, 3:50 pm |
| Rada bi se pritožila na obnašanje Rada.<<<izgubils barvni valat in sem bila opica kuzla itd.MISLIM DA TAKI IGRALCI NISO ZAŽELJENI | |
| napisal Slavko | April 17, 2017, 6:32 pm |
| Tudi takšni igralci so dejstvo. Na srečo imamo na Tarok.net-u rešitev: črna lista. Dajte ga na črno listo. Če ga bodo vsi igralci dali na črno listo, potem bo lahko igral le še sam s sabo. | |
| napisal bancedo | May 8, 2017, 7:02 am |
| Opazil sem, da se tekmovanj več ne udeležuje HAMMOND, z katerim smo imeli igralci ne malo kočljivih debat o igri taroka v 4 za katero je trdil, da je 'najbolši'. A je mogoče prenehal igrati? | |
| napisal Slavko | May 8, 2017, 2:12 pm |
| Ja, prenehal je igrati. | |
| napisal MANI | June 11, 2017, 7:35 pm |
| Po dolgem času sem šel malo na forum pogledat in ko sem zasledil članek od Ane,morem samo dodati:totalen poden kulture obnašanja,ne premore niti minimuma samokontrole,da se pa spravlja še na ženske,pa presega vse meje...mene njegovi izpadi niti ne motijo,kajti vem,da obstajajo tudi taki kot je on,ki se kregajo še s svojo senco in jim je tarok oziroma zmaga pri igri nadvse pomembna...pri tem pa se žal ne zveda ,da je tarok še vedno samo igra in druženje na portalu... | |
| napisal sand | July 26, 2017, 8:19 pm |
| Se popolnoma strinjam z vsemi.Kultura nekaterih igralcev je na popolni nuli. Tudi meni kdaj pa kdaj kakšen igralec nosi napačne karte pa se zaradi tega ne sekiram in sem popolnoma brez komentarjev.Igram za razvedrilo in pika. Eni menijo, da je v igrah važna samo zmaga. Lepo se imejta in mirne živce. | |