Vrnitev na začetek foruma

Točke web
napisal PETER STARKL STRK February 1, 2021, 8:24 pm
Slavko pozdravljen
Zanima me zakaj igralci ,ki igrajo web ne dobijo točk ,ki so si jih z uvrstitvijo zaslužijo.Na primer Anab je zmagal pa je dobil dosti manj točk kot plf,ki je bil za njim.
Glede na to ,da se trudite z optimalizacijo programa ,ne razumem zakaj jemljete igralcem voljo po tekmovalnem dosežku s tem ko ne dobijo prisluženih točk.Kako se potem sploh še lahko primerjaš z boljšimmi igralci ,kot so tarokist,plf ,tone6,srečko2 itd.
Če imate opcijo tekmovanje naj bodo točke korektne ,saj tudi mi v Ptuju igramo med seboj pa se želimo meriti kje in kako konča kateri na webu.Nas je sedaj že 6
hvala za odgovor in lp
napisal Slavko February 1, 2021, 9:29 pm

Za letno WTL lahko nekdo dobi več točk za slabše mesto, vendar tak igralec nima posebnih možnosti. Če pa kdo misli drugače, naj proba.
Točkovanje za web top listo je tako kot je, za vse enako. Sistem točkovanja je opisan ob vsaki top listi. Kakšne karte pa kdo dobi, je odvisno od sreče, na dolgi rok pa se izenačuje.
Kar se igranja tiče, so zame vsi igralci enaki. Program za vse popolnoma naključno žreba karte in s tem se ne obremenjujem.

napisal PETER STARKL STRK February 3, 2021, 1:46 am
Spoštovani Slavko
Res je ,da sem se zmotil v imenu,mislil sem Asad ne pa Anab.
Ne vem zakaj se čutiš užaljenega ,če ti nekdo nekaj napiše in vpraša.Saj je to tvoj program. Nisem želel primerjati sistem tekmovanja v TARZS in Tarok.net.Enostavno sem želel vedeti kako poteka točkovanje.Vsi moji kolegi z mano vred igramo tudi e-tarok in ne vem koga ali kaj bi se bali.
Ne vem od kod ti podatek o zmagovalcu v TARZS z označenimi kartami,lahko pa ti povem ,da si je to nekdo izmislil in ni res
Glede na to da si takoj užaljen je res bolje ,da se ne napiše nič več.

Lep pozdrav
Peter
napisal Slavko February 3, 2021, 3:57 am

Ne gre za užaljenost. Mogoče je bil to le tvoj namen, da bi me užalil in ponižal. Čuti se pa zdaj tvoja užaljenost.
Če pa bi že bilo resno vprašanje, bi ga lahko lepše napisal ali naslovil na email.
napisal IrenaMars February 3, 2021, 7:23 am
Ne morem, da se ne bi vmesala!
Zelo malo razumem prvo pisanje. ODLOCNO SEM PROTI, da bi se tocke rajtinga stele z igrami z roboti!!!!!

Skoraj nikoli ne odprem mize, vedno pridem, ko je ze npr. odigranih 5 iger. Ne moti me rajting, ce dobim 1 tocko al pa minus.

Peter, zakaj pa ne tekmujes? Saj je isto kot na slovenskih tekmah, samo da:
1. igra se zacne ob 20,30, na tarzu pa ob 9ih!!!! Kdaj se je pa zacelo kartat navsezgodaj?

2. Vecina tekem je na vzhodu Slovnije, vstajala sem ob 4h, da sem se priguncala do 8,30! Tukaj pa mi ni treba nikamor!

3. Kaj pa pomenijo alko flase na mizah? Ze zjutraj so nacuzlani, tecni in dostikrat goljufivi! Tukaj pa ne vidis vsega tega, razen, da se lahko pogovajajo po skajpu, vibru...

4. Vsepovsod so/smo pa taki, ki mislijo/mo, da noben ne zna bolje igrat!

POHVALE SLAVKU OD VEDNO!
Izpolni prazna polja in napiši repliko:
Ime:
Odgovor:
Verifikacijska koda: