napisal jože horvat | October 17, 2015, 11:54 pm |
Naloženo imam verzijo taroka 1.6100 Tekmovanje pa bo potekalo z verzijo 1.6200 ali višjo. Le te pa še ni, čehočem naložiti novo verzijo. |
|
napisal Slavko | October 18, 2015, 4:42 am |
Nova verzija bo na voljo v začetku prihajajočega tedna. | |
napisal Rajmi | October 19, 2015, 1:03 am |
Brez verzije 162 ni mogoče igrati niti prijateljskih iger, niti kot sklicatelj. Dajte uredite zadevo tako, da se bo do nove verzije dalo igrati s staro! |
|
napisal Slavko | October 19, 2015, 3:42 am |
Nova verzija je že na voljo, zato ni več potrebe po stari verziji. | |
napisal Jano29 | October 19, 2015, 5:28 am |
Program mi vztrajno trdi ,da nove verzije ni na razpolago in ne morem igrati prijateljskih tekem | |
napisal Slavko | October 19, 2015, 3:14 pm |
Mogoče se pa nova verzija nahaja na spletni strani www.tarok.net . | |
napisal Slavko | October 21, 2015, 1:33 am |
Ugotovili smo, da antivirusni program AVG blokira prijavo v program tarok. Da vam bo zopet omogočena prijava v program Tarok.net, morate v programu AVG nastaviti spletno stran www.tarok.net/* med izjeme ali onemogočiti čekiranje spletnih strani. Seveda, tisti, ki nimate AVG programa, tega problema nimate. | |
napisal Slavko | October 21, 2015, 1:35 am |
Če ima kdo problem z inštalacijo nove verzije: naj na novo zažene računalnik in nato inštalira novo verzijo s strani: http://www.tarok.net/prenos.php | |
napisal trisiza | October 22, 2015, 7:56 am |
Jaz se kljub vsem zgoraj navedenim ukrepom še vedno ne morem prijavit v program v novi verziji. Včeraj sem dobila novo geslo, ker sem mislila, da starega narobe pišem, ampak je isto, vse se ustavi pri prijavi.... | |
napisal Slavko | October 23, 2015, 5:21 am |
Kdor se še vedno ne more, prijaviti v program, naj mi piše na mail. V določenih primerih si bom moral ogledati problem na daljavo (TeamViewer). | |
napisal Visnja | October 25, 2015, 2:13 am |
Ves čas mi v novi verziji piše naj vnesem novo geslo...pa imam samo eno....pa ne dveh PC, druga povezava in antivirusni, enak problem. | |
napisal Slavko | October 25, 2015, 6:53 pm |
Odgovor za ta problem sem že napisal v tej temi, so pa napotki tudi na strani http://www.tarok.net/prenos.php |